Chci si půjčit:
10 000 Kč
100 000 Kč
200 000 Kč
300 000 Kč
400 000 Kč
160 000 Kč
320 000 Kč
500 000+ Kč

Články o bankovních a nebankovních půjčkách

Následující stránka nabízí kompletní výpis vše článků o bankovních a nebankovních půjčkách. Podívejte se na aktuální informace ze světa bankovních a nebankovních půjček. Následující články obsahují informace o nových akcí, aktuálních nabídkách a i podrobně rozebírají jednotlivé produkty.

Nejčastěji probíranými tématy zde jsou nebankovní půjčky, které mají na žadatele mírnější nároky. Je možné mít záznam v registru a i problémovou finanční historii. Mezi nevýhody patří menší poskytované částky zpravidla nepřesahující 100 000 Kč a vyšší úroková sazba.

Druhou probíranou skupinou finančních produktů jsou bankovní půjčky. Velikou výhodou jsou velmi vysoké nabízené částky a to až do výše 800 000 Kč bez nutnosti zástavy nemovitosti. Žadatel ovšem nesmí mít záznam v registru a rovněž musí mít velmi dobrou finanční historii. V neposlední řadě se obvykle vyžaduje i pracovní poměr na dobu neurčitou s pevně stanovenou výší minimálního platu.

Nevybrali jste si žádný z článků?

V tom případě se podívejte na naše porovnání půjček s vyplacením ještě dnes. V tomto srovnání si můžete filtrovat půjčky dle jejich výše, což Vám velmi usnadní výběr toho pravého produktu. Navíc si u každé nabídky můžete otevřít podrobnosti, které Vám ukáží, jaké požadavky má na žadatele daný poskytovatel a naopak jak výhodný úrok nebo jak dlouhou splatnost Vám může nabídnout.

Rovněž se podívejte i do naší inzerce půjček. Žadatelé mohou procházet založené nabídky půjček a kontaktovat poskytovatele. Ti naopak mohou reagovat na vložené poptávky a vkládat své vlastní nabídky. Inzeráty mají oproti porovnání mnohem nižší požadavky na žadatele a je snadnější je získat. Produkty v porovnání půjček naopak mají nižší úrokovou sazbu.

A nezapomeňte si přečíst všechny naše články, které Vám poskytnou inspiraci při hledání toho správného finančního produktu. A naše články rovněž obsahují mnoho velmi užitečných informací a rad! Přejeme příjemné hledání Vaší nové půjčky.